Energie-nederland presenteert innovaties aan Kamercommissie

Morgen (17 januari) spreekt de Vast Commissie van Economische zaken in een Ronde-tafelgesprek met vertegenwoordigers uit de energiemarkt over de Energietransitie. Medy van der Laan, voorzitter van Energie-Nederland, presenteert daarbij een overzicht van energieke innovaties waaruit blijkt dat de energiemarkt zich rap ontwikkelt. Van der Laan: “Dit overzicht toont de kracht van de marktdynamiek voor een versnelde energietransitie. Want feit is: eerlijke concurrentie en innovatie zorgt voor de beste producten en diensten tegen de laagst mogelijke kosten”.

Een wetvoorstel voor de voortgang van de Energietransitie ligt op dit moment bij de Tweede Kamer. Energie-Nederland steunt dit wetvoorstel omdat het regelt waar het domein van de netbeheerder ophoudt en de rol van de markt begint. Een heldere rolafbakening versnelt de energietransitie.


U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten