Programmamanager | Themagroep Gas

Joana Stirnberg

Sinds een jaar of acht werk ik in het thema gas. Gas – en het transport van gas – is een bijzonder spannend en interessant onderwerp. Ik tref op congressen en bijeenkomsten telkens hetzelfde selecte gezelschap. Het is een gemoedelijke groep. Ik probeer de kennis die ik daar op doe zoveel mogelijk te verspreiden onder de leden en hen zo mee te nemen in de discussie over gas.

Bij overleggen met ministeries en de Autoriteit Consument en Markt (ACM) ben ik de spokesperson van de energiebranche. De input daarvoor haal ik mede uit de themagroep, waar ik voorzitter van ben. Ik houd me onder andere bezig met technische zaken en codewijzigingen.

Het is mijn taak om de Autoriteit Consument en Markt en het Ministerie van Economische Zaken actief te benaderen om de knelpunten die wij als belangenorganisatie zien aan te kaarten. Gezamenlijkheid is daarbij het sleutelwoord. Ik probeer veel leden hierbij te betrekken en mee te nemen naar mijn bezoeken aan de toezichthouder. Het effect van samenwerken is snel merkbaar. Hoe serieuzer we worden genomen, hoe zwaarder we wegen als gesprekspartner.U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten