Directiesecretaresse – stagiaire

Rohinie Ishwardat 

Ik loop met veel plezier stage bij Energie-Nederland. Ik ontvang gasten, beheer agenda’s en maak afspraken. Grote kans dat ik u aan de telefoon krijg als u belt. Mijn stage bij Energie-Nederland is lang. Bijna een jaar. Daardoor kom ik veel te weten over de organisatie en waar die voor staat. Die verdieping is belangrijk om mijn werk goed te kunnen doen.

Energiebesparing vind ik erg belangrijk. Thuis doe ik niet onnodig de lichten aan en ik heb LED- en spaarlampen aangeschaft. Ik vind het belangrijk dat we zorgvuldig omgaan met onze omgeving. Zodat we gezonde en schone lucht inademen en zorgen dat de aarde nog een tijdje mee kan.

Ik ben met mijn opleiding tot directiesecretaresse begonnen omdat ik graag bedrijven en mensen ondersteun. Op de achtergrond help ik om zaken goed te laten verlopen. Ik ondersteun het secretariaat en ook andere collega’s waar dat kan. Omdat we een heel hecht team hebben zijn de lijnen kort en doe ik vanalles. Van tafels dekken tot presentaties voorbereiden. Mijn grootste leerdoel op dit moment is notuleren. Daar wil ik echt heel goed in worden. Energie-Nederland steunt mij hier enorm in. Daar heb ik veel geluk mee!U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten