Het vertrouwen van de consument groeit

energie-nederland-vertrouwen-consument-2

Energieleveranciers hebben een grote stap voorwaarts gezet in hun informatievoorziening naar consumenten. Dat concludeert de Autoriteit Markt en Consument[1]. Energie-Nederland is blij met de uitkomsten van dit onafhankelijke onderzoek van ACM.

Uit een uitgebreide analyse van ACM blijkt dat energieleveranciers duidelijker en begrijpelijker informatie verschaffen over hun aanbod dan voorheen. Het resultaat daarvan is dat de aanbiedingen beter op maat zijn en dat de consument weet welke voorwaarden aan het contract verbonden zijn. Ook constateert de ACM dat consumenten nu beter verschillende aanbieders kunnen vergelijken en een afgewogen keuze kunnen maken.

Voorzitter Medy van der Laan van Energie-Nederland: “We zien dat het vertrouwen in de energieleveranciers stijgt en dat is een positieve ontwikkeling. Het maakt duidelijk dat de consument steeds beter wordt ondersteund en begeleid in zijn keuzes.“

[1] Bron: ACM.nl

https://www.acm.nl/nl/publicaties/publicatie/16314/Energieleveranciers-informeren-consumenten-beter-over-aanbod/


U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten