Breed pleidooi voor uitfaseren mono-CV-ketel

Energie-Nederland pleit voor uitfaseren mono-CV-ketel

Energie-Nederland pleit samen met andere branche- en milieuorganisaties, voor het invoeren van een rendementseis voor verwarmingsinstallaties. Het invoeren van een rendementseis per 2021 geeft een versnelling van CO2-reductie in de gebouwde omgeving, biedt burgers de tijd om zich hierop voor te bereiden, en geeft een impuls aan innovatie waardoor de kosten omlaag gaan.

Manifest

Medy van der Laan: ‘Er zijn inmiddels alternatieven voor de mono-cv-ketel op de markt met betere rendementen en duurzaamheidsprestaties. Energiebedrijven staan klaar om hun klanten te helpen met een alternatieve warmteoplossing’. Medy van der Laan overhandigde het manifest, met de oproep tot het invoeren van een rendementseis. Vanmiddag samen met Uneto-Vni voorzitter Doekle Terpstra en Greenpeace directeur Anna Schoemakers aan Tweede Kamerleden Agnes Mulder (CDA) en Rob Jetten (D66) en Diederik Samsom (voorzitter Klimaattafel gebouwde omgeving).

Manifest

 


U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten