Nieuwe technologie, nieuwe energie | ontbijtsessies

Voor het bereiken van de klimaatdoelen en het laten slagen van de energietransitie zijn allerlei nieuwe vormen van (duurzame) energieopwekking nodig. Veel nieuwe technologieën zijn in ontwikkeling. Sommige daarvan zijn al iets meer bekend (zoals geothermie en waterstof), anderen zijn nog relatief onbekend (denk bijv. aan aquathermie of energie uit algen).

Na de zomer start Energie-Nederland met een reeks ontbijtsessie: ‘Nieuwe technologie, nieuwe energie’ waar iedere keer een nieuwe technologie centraal staat. Experts delen hun kennis over de technologie, de fase van ontwikkeling en het potentieel ervan in de verduurzaming van de energievoorziening. Een relevant netwerk is aanwezig.

Locatie en tijd:
De ontbijtsessies starten om 8.00 uur, met uiteraard een ontbijt, en eindigen om 10.00 uur. Ze vinden plaats in The Greenhouse, direct achter het Centraal Station van Utrecht.


Data en technologieën:
Dinsdag 9 oktober 2018 – Geothermie
Donderdag 15 november 2018 – Waterstof
Dinsdag 22 januari – Aquathermie
Donderdag 14 maart – Blue Energy
Dinsdag 23 mei – Duurzame gassen/brandstoffen uit algen

Wilt u deelnemen aan één of meer ontbijtsessies? Geef u op via ons formulier


U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten