Agenda

Onze agenda houdt u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de energiewereld. Ook ziet u hier de evenementen die Energie-Nederland organiseert of waarbij we betrokken zijn. Het zijn perfecte gelegenheden om te netwerken met experts uit de branche.

E-world Energy & Water 2024, Essen

De E-World Energy & Water 2024 vindt van 20 tot en met 24 februari 2024 plaats in Essen. Tijdens deze top voor de energie-industrie komen marktleiders samen voor een programma vol innovatie, technologische ontdekkingen en kennisoverdracht in alle sectoren van de energievoorziening en transporttechnologie.

X

Het Advies van de Week #6 - Benut de enorme potentie van de Noordzee: voor aardgasproductie, windenergie en waterstof. Lees hier meer: https://www.energie-nederland.nl/het-advies-van-de-week-6-benut-de-enorme-potentie-van-de-noordzee-voor-aardgasproductie-windenergie-en-waterstof/

Netcongestie is het grootste knelpunt in de energietransitie. Bedrijven hebben transparantie nodig over de wachtrijen, waar er nog ruimte is op het net en de wachttijden waarin ze zich bevinden. Zo voorkom je ook spookaanvragen.

Contact

Vereniging Energie-Nederland
Parkstraat 83
2514 JG Den Haag
+31 (0)70 311 43 50
[email protected]

Lid worden?

Hier leest u er meer over

Contact

Vereniging Energie-Nederland
Parkstraat 83
2514 JG Den Haag
+31 (0)70 311 43 50
[email protected]

Lid worden?

Hier leest u er meer over