Ghislaine heeft een cruciale rol binnen Energie-Nederland waarbij zij verschillende programma’s en werkprocessen aanstuurt en coördineert. Met positiviteit, scherpte en daadkracht, weet ze voor elke uitdaging snel een goede oplossing te vinden. Ghislaine signaleert en houdt overzicht van alles wat er binnen en buiten de vereniging speelt, ze is altijd in control. Ze heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en is altijd opgewekt dit maakt dat Energie-Nederland kan werken.”

Ghislaine Hoogkamer, Programma Coördinator Energie-Nederland 

Werken bij

Werken in het hart van de energietransitie bij Vereniging Energie-Nederland! 
Momenteel hebben wij de volgende openstaande vacatures: 

  • Woordvoerder (per direct) 
  • Junior Programmamanager (per direct)
  • Stage Communicatie (doorlopend) 
  • Stage Programmamanagement (doorlopend) 
  • Stage Public Affairs (doorlopend) 


Bekijk hieronder de vacatureomschrijvingen:
 

Woordvoerder

Je gaat Verenging Energie-Nederland, in nauwe samenwerking met de voorzitter, directeur en inhoudelijks experts adviseren en het beleid positioneren richting de juiste stakeholders. De woordvoering moet qua toonzetting en inhoud bijdragen aan het versterken van het imago en de positionering van Vereniging Energie-Nederland in het hart van de energietransitie. Geïnteresseerd in de hele vacature?

Bekijk vacature

Junior Programmamanager

Als junior programmamanager werk je nauw samen met onze senior programmamanagers die op inspirerende en verbindende wijze, op één of meerdere thema’s, het proces van gezamenlijke standpuntbepaling faciliteren en op basis daarvan verantwoordelijk zijn voor de behartiging van de belangen van de leden van Energie-Nederland in Den Haag, in Brussel en in de markt. Met een proactieve houding en door eigen verantwoordelijkheid te nemen is er veel ruimte om je kennis over sleutelfactoren van de energietransitie te ontwikkelen. Geïnteresseerd in de hele vacature? 

Bekijk vacature

Stage Communicatie

Als Communicatie stagiair draag je bij aan het vergroten van de zichtbaarheid en het versterken van het imago van Energie-Nederland. De Communicatieadviseur is o.a. verantwoordelijk voor de social mediakanalen en voor de communicatie met de leden van de vereniging via het Verenigingsportaal. Tijdens deze stage werk je nauw samen met de Communicatieadviseur en krijg je de kans om de verschillende werkvelden van communicatie te leren kennen. Het is een gevarieerde stage in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. Geïnteresseerd in de hele vacature?

Bekijk vacature
 

Stage Programmamanagement

Heb je interesse in de energiesector en de (Europese) politiek? Als stagiair(e) Programmamanagement bij Energie-Nederland volg je de energiemarkt en ontwikkelingen in Den Haag op de voet. Het team van programmamanagers is verantwoordelijk voor het behartigen van de belangen van onze leden op verschillende thema’s, zoals energie transitie, elektriciteit, waterstof, warmtetransitie, retail en consumentenzaken. Je werkt nauw samen met het team van programmamanagers waardoor je alle aspecten van politieke belangenbehartiging voor de energiesector leert kennen. Dit maakt het een zeer veelzijdige en leerzame stage. Geïnteresseerd in de hele vacature?

Bekijk vacature

Stage Public Affairs

Heb je interesse in de (Europese) politiek en de energiesector? Als stagiair(e) Public Affairs bij Energie-Nederland volg je de energiemarkt en ontwikkelingen in Den Haag op de voet. Je werkt nauw samen met de Public Affairs Manager waardoor je alle facetten van politieke belangenbehartiging voor de energiesector leert kennen. Dit maakt het een zeer veelzijdige en leerzame stage. Geïnteresseerd in de hele vacature?

Bekijk vacature