Marieke Visser per 1 april nieuwe PA-manager Energie-Nederland

Energie-Nederland kondigt met veel plezier aan dat Marieke Visser de nieuwe Public Affairs Manager van Energie-Nederland wordt. Met ingang van 1 april 2021 zal zij Marco Bosman opvolgen, die de functie afgelopen tijd ad interim heeft ingevuld.

Marieke is al ruim 3 jaar werkzaam bij Energie-Nederland, in de rol van Programmamanager verduurzaming. In deze functie was zij onder andere verantwoordelijk voor de uitvoering van het convenant energiebesparing gebouwde omgeving en de oprichting van de coalitie Wind meets Industry. Naast haar werkzaamheden voor Energie-Nederland is Marieke politiek actief. Afgelopen Tweede Kamerverkiezingen was ze kandidaat-Kamerlid van de ChristenUnie.

De overstap van Programmamanager naar PA-Manager is een logische stap voor zowel Marieke als Energie-Nederland. “Wij zijn heel blij dat Marieke de rol van PA-manager zal vervullen”, aldus Sam Collot d’Escury, directeur van Energie-Nederland.  “Het is een mooie stap in haar carrière die uitstekend bij haar past. Wij wensen Marieke veel succes plezier in haar nieuwe functie”.

Gerelateerd nieuws